Exact

Exact Boekhoudsoftware

Contact?

Bij Administratiebureau C.O. Steeman wordt gewerkt met Exact Software. U kunt ervoor kiezen om Uw boekhouding zelf in Exact Compact in te voeren, of om uw gehele administratie uit handen te geven en door ons te laten invoeren.

Met Exact Compact kiest u voor een eenvoudig boekhoudsoftware pakket waarmee u op een makkelijke en duidelijke manier een eenvoudige administratie voert. Een ideaal boekhoudsoftware programma voor starters, MKB-ers, verenigingen en ZZP-ers. Als u de administratie niet wilt uitbesteden maar zelf direct inzicht en controle wilt houden dan is dit het administratiepakket voor uw bedrijf.

Boekhouden is een onmisbaar onderdeel van iedere onderneming. Dit geldt ook voor ZZP-ers, startende ondernemers, MKB-ers en verenigingen. Enerzijds verplicht de wetgever u tot het voeren van een heldere bedrijfsadministratie en anderzijds helpt het u bij een succesvolle bedrijfsvoering. Boekhoudsoftware moet daarom functioneel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Met Exact Compact heeft u zo’n boekhoudprogramma in handen.

Administratiebureau C.O. Steeman kenmerkt zich door korte lijnen, duidelijkheid, flexibiliteit en een uitstekende service.

Onze kracht:

  • Maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar
  • Kennis van de markt
  • Accuraat

Tips & actualiteiten

Rioolheffing voor een jaarplaats op een camping?
11-07-2024
Lees verder
Btw bij short-stayverhuur: wat ondernemers moeten weten
11-07-2024
Lees verder
Is de vervangingswaarde van bedrijfspanden in- of exclusief btw?
11-07-2024
Lees verder
© 2023 Administratiebureau Steeman